Ketahi - Kesät talvet hiihtoa kodikkaassa ympäristössä

Yleistä

Ketahi-mökki sijaitsee keskeisellä paikalla Jämijärven Jämin virkistysalueella. Jämin virkistysalue tarjoaa laajat mahdollisuudet rentoutumiseen, liikuntaan ja ulkoiluun. Mökin välittömässä läheisyydessä sijaitsee mm. Jämi-keskus (n. 800m), hiihtoputki (n. 800m), valaistut hiihtoladut (n. 100m), suunnistusmaastot sekä uimapaikka.

Ketahissa on tilaa isommankin ryhmän majoittumiselle ja mökissä viihtyy jopa kymmenen hengen ryhmä.

Ketahi on varustelultaan huippuluokkaa. Perusvarusteet sisältävät mm. keskuspölynimurin, lämmön talteenoton/ ilmastoinnin, nopean internet-yhteyden, kaksi televisiota sekä DVD/ video-laitteiston. Talosta löytyy kuivaushuone, kodinkoneet, silitystarvikkeet sekä peitot ja tyynyt.

Ketahissa saavat lomailla myös lemmikkieläimet.

Yläkerta

Yläkerrassa on oleskelutila, WC sekä neljä makuuhuonetta, joissa jokaisessa on kaksi erillistä sänkyä. Väliaikaista majoitustilaa saa lisäksi yläkerran oleskelutilasta.Alakerta, terassi, suksienhoitohuone ja autokatos

Alakerrassa on yksi makuuhuone, suuri keittiö sekä olohuone, jossa on varaava takka luomaan tunnelmaa ja lämpöä. Lisäksi alakerrassa on eteinen, kuivaushuone, erillinen WC, sauna ja pesuhuone kahdella suihkulla.

Alakerran keittiö vastaa hyvin varustelun omakotitalon keittiötä. Keittiössä on astianpesukone, hella, uuni, mikroaaltouuni ja tarvittavat pienkoneet sekä jääkaappipakastin, jossa jääpala- ja kylmävesikone. Astiasto löytyy 12 henkilölle.

Talossa on katettu etupihan terassi. Talviaikaan sukset voidaan huoltaa erillisessä suksienhoitohuoneessa. Rakennuksen ulkopuolella on autokatos sekä parkkitilaa useammalle ajoneuvolle.

Kuva-albumivälilehdeltä löytyy lisää kuvia mökistä.